FCK-kaptajn: Det bliver helt anderledes mod Astra

FC København kørte lørdag FC Nordsjælland over med en 4-0-sejr.

Dermed har FCK tre sejre i Alka Superligaen i denne sæson, og de ni point krydres med en målscore på 11-0 efter tre runder.

Sejren var en optimal optakt før onsdagens returkamp mod Astra Giurgiu i kvalifikationen mod gruppespillet i Champions League, mener anfører Thomas Delaney.

- Den bedste træning er kamp, og den her sejr var en god træning, men det bliver en helt anderledes kamp på onsdag. Vi er klar på, at det bliver en lang og hård kamp, hvor vi slet ikke kommer til at dominere på samme måde, som vi gjorde i dag.

- Men der er flere små detaljer i vores spil, som gjorde, at vi dominerede i dag, som vi skal forsøge at levere igen mod Astra, siger Delaney.

Hos FC Nordsjælland tror cheftræner Kasper Hjulmand på FC København mod rumænerne.

- FCK har et meget spændende hold med nogle super kvaliteter. De har en stor klump af spillere på 23-26 år, som står klar på rampen til at kunne blive endnu bedre, så jeg tror ikke, de har ramt deres topniveau endnu.

- Hold da fast et potentiale, de har, siger Hjulmand og fortsætter:

- Deres nuværende niveau er også fremragende, og jeg tror og håber, at de gør det supergodt i Europa. De har et internationalt niveau over sig, så jeg tror på dem, men de kan også blive endnu bedre.

- Om et til halvandet år, tror jeg, at de er endnu bedre, end de er i dag.

FC Københavns manager, Ståle Solbakken, forventer ligesom Delaney en meget anderledes kamp mod Astra i forhold til opgøret mod FC Nordsjælland.

- Astra kommer ikke til at gøre tingene anderledes end tidligere. De kommer til at stå lavt og vente på en kontra eller en dødbold. Det bliver en rigtig svær kamp for os at balancere.

- Det bliver en meget, meget spændende kamp. Før den første kamp var det 50/50, men vi har nok en lille fordel nu, men det er ikke mere end 55/45 i vores favør, siger Ståle Solbakken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip