FCK-komet håber på ny chance mod Club Brugge

Da FC København for to uger siden i Belgien spillede 1-1 mod Club Brugge i Europa League-gruppespillet, var det med Danny Amankwaa fra start.

Den 20-årige kantspiller, der i denne sæson har fået lidt af et gennembrud i FCK, håber på, at han igen får chancen fra start torsdag aften, når Club Brugge gæster Telia Parken i den omvendte kamp.

- Jeg håber selvfølgelig på en startplads. I den første kamp i Belgien fik jeg vist, at jeg godt kan komme med noget offensivt og skabe lidt uro. Det håber jeg på at kunne gøre igen, siger Amankwaa.

Han er lidt af en allroundspiller. Amankwaa er både blevet brugt i angrebet, på midtbanen og endda i forsvaret som back.

- Jeg vil helst spille på kanten eller som en hængende angriber, der falder ned i banen. Det er mine foretrukne pladser.

- Ståle Solbakken (FCK-manager, red.) ser mig på kanten i fremtiden, hvor han vil se mig blive endnu farligere. Jeg skal levere flere assister og mål, siger Amankwaa.

Han mærker en tydelig forskel på kampe i Europa League og i Superligaen.

- Der er mere tænding på i Europa, og nogle af de spillere, du møder i Europa League, er på et højere niveau end dem, du møder i Superligaen, siger Amankwaa inden torsdagens kamp, der begynder klokken 19.

/ritzau/

 

Dagens Gossip