FCK-målmand: Vi blev snydt for straffespark i Brøndby

FC Københavns målmand, Stephan Andersen, måtte indkassere et nederlag på sin tidligere hjemmebane, da klubben søndag tabte 0-1 ude til Brøndby i Alka Superligaen.

Landsholdsreserven mener i lighed med blandt andre FCK-træner Ståle Solbakken, at flere kendelser gik vicemestrene imod.

For eksempel efter fire minutter, da Brøndbys Ronnie Schwartz slap med et gult kort, da han sendte FCK-backen Tom Høgli på hospitalet med en voldsom tackling.

- Umiddelbart synes jeg, at det første kort, dommeren hev op af lommen, var det rigtige, siger Stephan Andersen.

Dommer Jakob Kehlet kom først til at finde det røde kort frem, men det endte med et gult kort til Ronnie Schwartz.

- Schwartz kom med unødigt høj kraft og skadede en modspiller, hvilket vi kunne se, da Tom blev skiftet ud, siger målmanden.

I anden halvleg appellerede FCK for et straffespark, da indskiftede Benjamin Verbic faldt til jorden i Brøndbys straffesparksfelt.

- Jeg synes, vi blev snydt for et klart straffespark i anden halvleg. Benjamin blev hevet i skulderen, det kunne jeg se nede fra min position, siger Stephan Andersen.

- Men det kan vi ikke hænge vores hat på. Vi må op på hesten og vinde næste gang, siger han.

FCK-målmanden havde ligesom sin kollega i Brøndby-målet, Frederik Rønnow, ikke meget at lave i kampen, hvor de over 22.000 tilskueres store engagement ikke blev belønnet med en brandkamp fra spillerne.

Og så endte det med en noget tilfældig scoring, da Johan Larssons skud ramte to FCK-spillere, hvorefter Martin Albrechtsen headede nedfaldet i mål via stolpen.

- Jeg kunne ikke nå ud til bolden, det var selvfølgelig ærgerligt.

- Jeg tror, at de havde to skud på mål i anden halvleg, ellers var der ikke noget. Det var en forholdsvis chancefattig kamp, og vi skabte heller ikke noget selv, før efter at Brøndby scorede, siger Stephan Andersen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip