FCK-målscorer efter 1-1: Jeg må tage meget på min kappe

FC København kom kort før pausen i søndagens superligakamp mod Sønderjyske foran 1-0. I anden halvleg havde københavnerne masser af muligheder for at øge, men igen og igen blev store chancer brændt.

Nicolai Jørgensen, der bragte FCK i front, havde sin del af chancerne, og han ærgrer sig over, at han ikke fik øget føringen. I stedet udlignede Sønderjyske til 1-1 kort før tid.

- Jeg må tage meget på min egen kappe. Det var ikke godt nok, at jeg ikke fik scoret flere mål, for jeg kom frem til mange chancer, siger Jørgensen.

- Det er vores egen skyld, at vi ikke fik kampen lukket. Det er brandærgerligt, at vi ikke formåede det.

FCK-træner Ståle Solbakken talte masser af store chancer i kampen, men problemet er at få chancerne omsat til mål.

- Når vi ikke formår at punktere kampen, ved vi, at sådan noget kan ske på en dødbold, hvor Sønderjyske altid er farlige. At vi ikke lukker kampene har været en akilleshæl for os i et stykke tid, siger Solbakken.

- I starten af sæsonen skabte vi ikke nok chancer. Nu skaber vi rigtig mange chancer, og mod Sønderjyske blev det vel til otte-ni store chancer, men når man ikke scorer nummer to, er der altid en mulighed for, at modstanderne scorer.

I midtugen slog FC København FC Roskilde med 3-2 i DBU Pokalen, men her så angriberen Steve De Ridder samme problem som mod Sønderjyske.

- Det var det samme som pokalkampen mod FC Roskilde, hvor vi startede godt og kom foran 3-0. Der glemte vi at spille videre og komme på 4-0 og 5-0. Mod Sønderjyske var det præcis det samme.

- Vi spillede godt og kom på 1-0, hvilket var en forløsning for os. Vi havde masser af chancer til at score mindst to eller tre mere, men jeg kan ikke forklare, hvorfor vi ikke har heldet til at dræbe kampen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip