FCK-matchvinder: Jeg må acceptere bænkeplads

Igor Vetokele måtte overraskende tage plads på bænken, da FC København tog imod AGF.

Den belgiske angriber kom ind fra bænken og scorede det afgørende mål i 1-0-sejren få minutter før tid. Og han var ikke helt tilfreds med at starte ude i søndagens kamp i Parken.

- Vi har en bred trup, så træneren kan rotere en lille smule. Han kan vælge mellem flere angribere og bestemme, hvem der skal spille.

- Jeg begyndte på bænken, og det må jeg acceptere. Da jeg kom ind, ville jeg levere alt for at gøre en forskel. Og det var en god bold fra Pierre, som jeg heldigvis fik snittet i mål, siger Vetokele.

FCK-backen Pierre Bengtsson fandt Vetokele ved et frispark efter 84 minutter, og så blev belgieren matchvinder.

Det var også Vetokele, der med målet i torsdagens 1-1-kamp ude mod FC Nordsjælland sendte FCK i pokalfinalen.

- Fodbold handler ikke om en eller to kampe. Det handler om hele sæsonen. Forhåbentlig kan jeg blive ved med at præstere som nu i de kommende uger, siger han.

FCK er placeret på tredjepladsen tre point efter FC Midtjylland på andenpladsen, og det skal københavnerne udnytte bedre end tidligere i sæsonen.

- Vi har været i den situation før, hvor vi har gjort det dårligt, så vi er nødt til at tage det med ro og blive ved med at præstere. Vi skal kun kigge på os selv og se, hvor vi ender, siger han.

FCM tabte lørdag med 0-2 hjemme til OB, så kampen om sølvet er blevet mere åben.

- Nu er de andre tophold også begyndt at tabe point. I begyndelsen var det kun os, der tabte point i toppen.

- Måske er de andre hold begyndt at blive trætte. Vi skal blive ved med at spille på denne måde og minimere hullet til de andre tophold, fastslår Vetokele.

/ritzau/

 

Dagens Gossip