FCK nedjusterer: Champions League er urealistisk

Forventningerne var store, da selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, i årsrapporten for 2013 meddelte, at man i dette regnskabsår budgetterede med et overskud på 185-195 millioner kroner.

Tallene baserede sig på, at klubben ville få en indtægt på 160 millioner kroner for at deltage i Champions League i den kommende sæson.

Men siden da er det ikke gået helt så godt på den sportslige front, som man havde troet, og derfor nedjusteres forventningerne med 160 millioner kroner i forbindelse med selskabets første kvartalsrapport, der blev offentliggjort onsdag.

- Det vurderes nu, at kvalifikation til gruppespillet i Uefa Champions League ikke længere er realistisk.

- Som konsekvens af ovenstående forventer Parken Sport & Entertainment A/S derfor for 2014 en omsætning på cirka 1200 millioner kroner og et resultat før skat på 25-35 millioner kroner.

FC København ligger lige nummer tre i Superligaen og er otte point efter AaB på den andenplads, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen. Der resterer blot tre spillerunder.

De første tre måneder i år har samlet givet et minus på 0,9 millioner kroner - en forbedring i forhold til de første tre måneder af 2013, hvor resultatet var et minus på 5,8 millioner kroner.

/ritzau/

 

Dagens Gossip