FCK: Oprustning er svar på konkurrenters investeringer

Brøndby har investeret på spillerfronten, og ikke mindst FC Midtjylland har spillet med musklerne økonomisk i en grad, at den midtjyske klub efter al sandsynlighed vinder DM-guld inden for de næste uger.

Dermed ser FC København ud til at misse mesterskabet for andet år i træk. Det flugter ikke med klubbens ambitioner. Derfor reagerer den.

- Vi oplever en betydelig øget investeringslyst og evne hos vores konkurrenter i Superligaen. Skal vi troværdigt kunne fastholde vores ambitioner, så kræver det investeringer, og dem er vi naturligvis klar med.

- Vi samler på titler og oplevelser på internationalt niveau i FC København, og jagten er sat ind, siger administrerende direktør Anders Hørsholt til FCK's hjemmeside.

Klubben vil være mester i næste sæson og har desuden en målsætning om at komme med i Champions League-gruppespillet i to ud af fem sæsoner.

- Det er meget ambitiøse mål, og de kræver en stærk og bred trup at opnå. Vi har i dag et rigtigt godt setup omkring holdet, et rigtigt stærkt hold og den første signing til næste sæson er på plads.

- Men vi vil sikre, at vi kan agere, når muligheden for at styrke holdet yderligere opstår. Vi skal være klar til de udfordringer, der venter og sikre, at rammerne er på plads. Det har vi gjort nu, siger Anders Hørsholt.

FCK ligger nummer to i Superligaen med 12 point op til FC Midtjylland. Der resterer seks spillerunder.

/ritzau/

 

Dagens Gossip