FCK-profil før CL-brag: Hård konkurrence udvikler mig

Benjamin Verbic afsonede karantæne i FC Københavns kampe mod Crusaders FC i Champions League-kvalifikationen.

Sloveneren har dog vist sit værd i den hjemlige liga imens, hvor han har scoret for FC København i de to første kampe i Alka Superligaen.

Når det går løs onsdag aften i Bukarest mod det rumænske mesterhold, Astra Giurgiu, er Verbic derimod spilleberettiget, og han kan dermed få sin sæsondebut i europæisk fodbold.

Midtbanespilleren erkender dog, at konkurrencen på kanterne på det danske mesterhold er hård, men det sætter han pris på, fordi det gør ham bedre.

- Konkurrencen er meget hård på kanterne, hvor vi har mange gode spillere. Det er godt for min udvikling som spiller, for man skal virkelig bevise sit værd i hver eneste kamp.

- Men så længe jeg spiller, er det fint med mig. Egentlig vil jeg helst spille venstre kant, men hvis Ståle vil bruge mig i højre side, er det ikke noget problem. Jeg spiller også gerne venstre back, hvis det skal være, siger Benjamin Verbic ifølge FC Københavns hjemmeside.

FC København er nået frem til tredje kvalifikationsrunde, hvor det første opgør mod rumænerne spilles onsdag aften i varme omgivelser. Om en uge er der returopgør, og den samlede vinder kvalificerer sig til at spille to playoffkampe om en plads i gruppespillet.

Opgøret i Bukarest fløjtes i gang klokken 19.30 dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip