FCK-profiler: Dårlig sæsonstart skal gå ud over Brøndby

FC København har fået en vaklende sæsonstart i Superligaen. Otte point efter syv kampe og en placering på syvendepladsen i tabellen er ikke godkendt for den ambitiøse klub.

Senest blev det til et 0-1-nederlag på udebane mod AaB, og det skal nu revancheres mod ærkerivalerne fra Brøndby, når de gæster Telia Parken på søndag.

Selvom kampen på søndag for flere af spillerne er noget, de ser frem til, så kender de også til situationens alvor i tabellen. En af dem er forsvarsklippen Mikael Antonsson.

- Det bliver en stor kamp, og vi ved, hvor meget den betyder for begge hold. Men vi er jo kommet dårligt i gang med sæsonen, så vi skal også begynde at vinde nogle kampe og gerne på søndag også, siger Antonsson.

Også landsmanden Pierre Bengtsson understreger kampens vigtighed - set i lyset af københavnernes dårlige sæsonstart.

- Brøndby er et stærkt hold med de profiler, de har fået ind, og jeg glæder mig til kampen. Men vi bliver nødt til at sætte os på kampen, så vi får tre point med videre, siger Bengtsson.

Manager Ståle Solbakken håber også på en sejr mod Brøndby, som kan være med til at vende den dårlige sæsonstart, københavnerne har fået.

- Selvom vi har haft mange skader, så skylder vi fansene at præstere bedre. Vi har ikke været gode nok. Vi skulle have haft fem-seks point mere, og det er mit ansvar, siger Solbakken.

FC København fik en fin optakt til søndagens opgør, da holdet torsdag slog finske HJK Helsinki med 2-0 på hjemmebane i gruppespillet til Europa League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip