FCK rammer ind i Sønderjyske-stime af uafgjorte kampe

27/09/2014

Sønderjyske havde tre kampe i træk spillet 1-1 i Superligaen, og sådan gik det også i lørdagens hjemmekamp mod FC København.

Begge hold pressede på for at få alle tre point, men det lykkedes hverken for FCK eller for sønderjyderne.

Dermed har Sønderjyske nu spillet 1-1 mod FCK, OB, Randers og Hobro i de seneste fire superligakampe.

I første halvleg blev der ikke scoret i Haderslev, men kampen var alligevel underholdende at se på. Der var masser af chancer i begge ender af banen, men skarpheden manglede.

Sønderjyskes angriber Marvin Pourié, som er lejet i FCK, havde en del gode muligheder for at sende hjemmeholdet i front.

Men alt for ofte foretog Pourié de forkerte valg. Tyskeren spillede ikke bolden i tide, når holdkammeraterne var i en bedre position, og afslutningerne var heller ikke præcise nok.

FCK styrede det meste af spillet, og lidt overraskende var den norske højreback Tom Høgli dygtig til at gå med frem og levere indlæg i feltet.

Tidligere har Høgli været udskældt for at være for defensiv, men det var ikke tilfældet i Haderslev.

Andreas Cornelius kom også frem til en stor chance i første halvleg, men landsholdsangriberens hovedstød landede lige i favnen på Sønderjyskes keeper Marin Skender.

Mål kom der derimod i anden halvleg, og det var to særdeles smukke af slagsen.

Fem minutter inde i anden halvleg bragte midtbanespilleren Adama Guira Sønderjyske foran 1-0 med et følt indersidespark, som listede sig nydeligt ind over Stephan Andersen i FCK-målet.

FCK-manager Ståle Solbakken tog konsekvensen og skiftede Nicolai Jørgensen ind i stedet for Danny Amankwaa. Det var straks med til at sætte fut i FCK-offensiven.

To minutter efter indskiftningen bankede FCK's svenske lejesvend Alexander Kacaniklic 1-1-målet i nettet. Det var et kanonmål, og det var i det hele taget en fornøjelse at følge den Fulham-ejede spiller i aktion.

Sønderjyske havde flere chancer for at score en gang mere, og Pourié var tæt på, men skød bolden i sidenettet efter et godt angreb.

I slutfasen pressede FCK hårdt på for at få sejren, og det medførte en del muligheder, men ind kom bolden ikke.

FCK rykker op på en femteplads med det ene point og har nu 12 point efter ni kampe. Sønderjyske har lidt længere nede i tabellen ni point efter lige så mange kampe.