FCK skal have ny formand

John Dueholm forlader posten som bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment, selskabet bag FC København.

Det meddeler selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Heri står, at John Dueholm ikke genopstiller til bestyrelsen for selskabet, som 15. april holder generalforsamling.

En ny formand ser ud til at blive Bo Rygaard.

- Bestyrelsen har herudover indstillet Bo Rygaard til nyt medlem af bestyrelsen, og det er bestyrelsens hensigt efterfølgende at vælge Bo Rygaard til formand for bestyrelsen, står der endvidere i fondsbørsmeddelelsen.

John Dueholm, der var koncerndirektør i SAS fra 2002 til 2012, har været formand for Parken Sport & Entertainment siden 2013, hvor han afløste Hans Munk Nielsen, som var trådt tilbage.

Da FCK i efteråret 2013 var i store problemer i landets bedste fodboldrække var John Dueholm bestemt ikke tilfreds.

Han pegede på, at FCK havde investeret 40 millioner kroner i nye spillere i sommerens transfervindue, så guld var den klare målsætning.

- Med det niveau og de kapaciteter, vi har i spillertruppen, burde vi helt klart føre Superligaen. Vores målsætning er at blive dansk mester i år - altså sæsonen 2013/14 - og det når vi, sagde John Dueholm til Børsen TV.

På det tidspunkt lå FCK blot nummer seks med syv point op til førende FC Midtjylland, og Ståle Solbakken havde afløst Ariël Jacobs som cheftræner efter en skidt sæsonstart.

AaB endte med at vinde mesterskabet den sæson foran FCK.

Det er heller ikke sikkert, at FCK vinder DM-guld i 2015. På andenpladsen er FCK ni point efter FCM med 12 spillerunder igen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip