FCK-stjerne: Galatasarays svage start skal udnyttes

23/10/2013 12:10

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Galatasaray har ikke fået den ønskede start på sæsonen, og det skal udnyttes af FC København i aftenens Champions League kamp mod det tyrkiske mesterhold i Istanbul.

Det mener FCK's offensivprofil Nicolai Jørgensen.

- Galatasaray har fået en svær start i Tyrkiet og kun vundet to kampe (tre efter skrivebordssejr, red.), og det skal vi udnytte.

- De er ikke i deres bedste form for tiden. Det skal vi køre på, men det er stadig et stjernespækket hold, og rammer de dagen, så bliver det svært.

- Wesley Sneijder, Didier Drogba og Burak Yilmaz, dem skal vi være meget opmærksomme på, siger Nicolai Jørgensen, der har scoret FCK's ene mål i gruppespillet i denne sæson.

Ligesom FCK har Galatasaray allerede haft udskiftning på trænerbænken i efteråret. Fatih Terim blev fyret og er nu erstattet af den tidligere Manchester City-manager Roberto Mancini.

- En trænerfyring ryster alle spillere lige meget, hvor end du spiller. Der er lidt turbulens i klubben, og det skal vi forsøge at udnytte, men vi skal uanset hvad have stort respekt for dem, siger Nicolai Jørgensen.

Begge mandskaber har ét point for to kampe i gruppe B. FCK har spillet 1-1 i Parken mod Juventus og tabt 0-4 ude til Real Madrid.

Kampen i Istanbul begynder klokken 20.45.

/ritzau/