FCK uden offensive profiler mod FC Vestsjælland

FC Københavns træner, Ståle Solbakken, mangler flere af sine offensive profiler, når FC København lørdag møder FC Vestsjælland i Parken.

Nicolai Jørgensen spillede en god kamp og scorede et fremragende mål, da FC København slog Brøndby i sidste weekend. I de sidste minutter af kampen kom der skår i glæden, da offensivspilleren måtte stoppe op i et løb med noget, der kunne ligne en forstrækning.

Den skade er Nicolai Jørgensen ikke kommet sig over, og han er sammen med nordmanden Daniel Braaten ikke at finde i den trup, der er udtaget til lørdagens kamp.

I den 19 mand store trup, hvoraf en spiller skal sorteres fra inden kampen, er der til gengæld blevet plads til den nigerianske angriber Fanendo Adi, der længe har været ude i kulden hos Ståle Solbakken.

Også landsholdsbacken Lars Jacobsen, der sad over med sygdom mod Brøndby og heller ikke deltog i onsdagens pokalkamp mod Lyngby, er tilbage for løverne.

Kampen mellem FCK og FC Vestsjælland bliver spillet lørdag klokken 17.00. For udeholdet er det årets sidste kamp inden vinterpausen, mens FCK først slutter efterårssæsonen af tirsdag, når holdet møder storklubben Real Madrid i Parken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip