FCK: Vi skal kunne klare to kampe om ugen

FC København har et hårdt kamprogram for tiden. I torsdags spillede holdet Europa League i Belgien, og i går spillede københavnerne så superligafodbold i Hobro.

Sådan ser det også ud fremadrettet, hvor der venter fire kampe de næste fjorten dage.

Samtidig med det hårde program er FC København-holdet også presset af mange skader, men det får ikke holdets cheftræner Ståle Solbakken til at pibe.

- Vi må leve med, at vi har et tæt program. Vi satser både på succes i Superligaen og Europa League, og vi kommer aldrig til at nedprioritere den ene turnering, siger Ståle Solbakken.

FCK-træneren forklarer, at de mange skader har haft en indvirkning på holdets offensive spil.

- Vi har haft svært ved at få vores offensiv til at køre på skinner, fordi har været ramt af mange skader. Mod Hobro blev Rurik Gislason og Alexander Kačaniklić skadet, og det hjælper ikke ligefrem på det, siger Solbakken.

Holdets topscorer Andreas Cornelius vil heller ikke beklage sig over det hårde kampprogram, som FC København går igennem for tiden.

- Det må ikke blive et problem for os at spille flere kampe på en uge. Det har vi før vist at vi kan, og det skal vi også kunne fremadrettet, siger Cornelius.

På torsdag vente næste opgave for FC København, hvor man møder FC Roskilde på udebane.

Ståle Solbakken afslørede efter Hobro-kampen, at Christian Poulsen er med fra start mod Roskilde, hvilket er første gang siden eks-landsholdsspillerens tilbagevenden til FC København.

- Det har jeg ikke selv hørt om, men det er dejligt at være tilbage i FC København, og det var fedt at få en halv time mod Hobro.

- Vi har et tæt program, og der er mange kampe, så det er vigtigt for os, at få skiftet lidt ud. Vi er dog hårdt ramt af skader i forsvaret, så det er meget de samme fire som spiller dernede hver gang, siger Christian Poulsen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip