FCK'er vil ikke snakke guld: Jeg skal ikke jinxe noget

Efter torsdagens 2-0-sejr ude over AaB ser guldchancerne efterhånden ganske fornuftige ud for FC København.

Ståle Solbakkens mandskab har med fire spillerunder tilbage af Alka Superliga-sæsonen syv point ned til Sønderjyske på andenpladsen.

Sejren over AaB kom efter en periode for med flere udfordrende opgør for københavnerne i både ligaen og pokalturneringen.

- Det var på papiret den sværeste kamp (mod AaB, red.), der var tilbage for os. Men der kommer fire kampe nu, som skal afgøre guldet, siger angrebsprofilen Nicolai Jørgensen.

- Vi skal selvfølgelig gå ud og være 100 procent fokuserede. Der har været rigtigt mange positive ting på det seneste med nogle utroligt svære kampe.

- Det har nærmest kun været svære kampe, og dem har vi stort set klaret perfekt. Jeg er stolt af holdet, og nu skal vi selvfølgelig have guldet hjem gennem hårdt arbejde.

Men selv om det pointmæssigt dufter af et mesterskab til FCK, vil Nicolai Jørgensen, der scorede mod AaB, endnu ikke sende guldet til København.

- Det er svært at snakke om guld om halsen, når det ikke er i hus. Jeg vil helst ikke jinxe noget. Vi skal vinde på mandag, og så må vi håbe, at FC Midtjylland slår Sønderjyske, siger Nicolai Jørgensen.

FC Københavns næste kamp er mandag 16. maj hjemme mod FC Nordsjælland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip