FCK’s nye drenge stjal point i Silkeborg

FCK stillede med et halvt hold af debutanter, da de søndag spillede mod Silkeborg IF, som gjorde comeback i Superligaen. Kampen var en underholdende affære, som endte 0-0, hvilket FC København kunne være bedst tilfreds med.

Silkeborg gjorde comeback i Superligaen efter et år i 1. division, og det var et glædeligt gensyn for oprykkerne. De leverede en fin indsats og spillede en god kamp, hvor det var uheldigt, at det kun blev til et enkelt point.

Københavnerne havde svært ved at få spillet til at fungere, og flere af de nye FCK-spillere kom på glatis i løbet af kampen.

Især FCK’s nye målmand, Stephan Andersen, fik en alt andet end heldig debut. I anden halvleg vippede han bolden i eget mål efter et indlæg, men dommer Lars Christoffersen gav et yderst tvivlsomt frispark til landsholdsmålmanden.

Det var tæt på at blive grimt for Stephan Andersen i første halvleg, da han først gik helt skævt på et fladt indlæg, og dernæst tabte han bolden på et hjørnespark. Men nøjagtigt som ved selvmålet, slap han med skrækken.

I bagkæden var der også debut til Per Nilsson, som var udnævnt til anfører. Svenskeren var tæt på at få en skrækkelig debut, da han som bageste mand nedlagde Jeppe Illum. Det lignede et rødt kort, men svenskeren slap med en advarsel.

Det trak store overskrifter, da FCK i fredags købte Bashkim Kadrii fra OB. Han startede dagens opgør på bænken, men fik allerede debut efter en halv times spil, da Rurik Gislason måtte bæres fra banen.

Kadrii gjorde ikke meget væsen af sig, og må ligesom resten af FCK-holdet være tilfreds med det ene point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip