FCK's store helt: Måske var det min afskedskamp

Thomas Kristensen, der fire minutter før slutfløjt sikrede FC København en 3-2-sejr over OB, kan snart være fortid i FCK.

Midtbanespilleren har kontraktudløb denne sommer og var forud for søndagens opgør i Parken blevet spurgt, om han ville hyldes med en buket blomster ligesom Daniel Braaten, Georg Margreitter, Lars Jacobsen og Christian Bolanos, der alle stopper i FCK.

- Ståle Solbakken havde spurgt, om jeg ville have blomster, men jeg tror, at det bunder i en misforståelse mellem Ståle og mig, at jeg ikke fik dem.

- Jeg troede, at det handlede om, at jeg skulle holde en tale og sådan noget, og det havde jeg ikke det store behov for. Det her var potentielt min sidste kamp for FCK.

- Det er ikke sådan, at vi er tæt på at forlænge, siger målhelten, der scorede det vigtige sejrsmål.

De tre point mod OB betød, at FCK gik forbi FC Midtjylland på Superligaens andenplads. Derfor er det nu FCK, der skal ud at spille Champions League til efteråret.

Thomas Kristensen og resten af Parken jublede derfor som om, at holdet havde vundet en titel, da sidste spillerunde var fløjtet af i hele landet.

- I nuet gør det en kæmpe forskel, at vi tog andenpladsen, men når man ser på hele sæsonen, så redder det den ikke.

- Hvis vi kan gå i Champions League-gruppespillet, så kan man sige, at det har reddet sæsonen, men lige nu er det et plaster på såret.

- Overordnet vil vi stadig være skuffede, for det var mesterskabet, vi gik efter. Men vi har bare ikke været dygtige nok. Lige i nuet er det fantastisk med andenpladsen, men overordnet har det for været for meget ned ad, mener Thomas Kristensen.

Måske midtbanespilleren endda var lidt heldig med sin vigtige scoring, da bolden blev rettet af og snød Mads Toppel i OB's mål.

- Den var på vej op i krogen, så det var ærgerligt, at den blev rettet af, men det tager vi med, siger midtbanespilleren med et tykt grin.

/ritzau/

 

Dagens Gossip