FCM-anfører hylder Pione Sisto: Han var fremragende

FC Midtjylland vandt fredag aften 2-0 over FC Nordsjælland hjemme på MCH Arena og cementerede dermed førstepladsen i Superligaen.

Pione Sisto scorede begge midtjydernes mål i en kamp, der knækkede over, da gæsterne modtog et rødt kort.

FC Midtjyllands anfører Kristian Bach Bak er glad for både sejren og sin målfarlige holdkammerat.

- Vi trykkede på, og blev belønnet for det til sidst. Det var fortjent vi vandt, og det var rart at se Pione Sisto, som var fremragende. Han tog nogle chancer i kampen, og det er sådan en spiller, han er, siger Kristian Bach Bak.

Selv peger Sisto på sin uforudsigelighed som en af sine største styrker.

- Det var dejligt at score to mål, og det er det, jeg har arbejdet hårdt på hver dag til træning. Nogle gange lykkes mine ting, og andre gange gør de ikke. Jeg er stærkt mentalt, og jeg er ikke bange for at lave fejl, siger han.

Førerholdets midtbaneprofil Jakob Poulsen er yderst tilfreds med såvel midtjydernes plan som dens udførelse.

- Vi satte pres på FC Nordsjælland gennem stort set hele kampen. Gameplanen og de afgørende aktioner fungerede fuldt ud i dag, selvom det jo blev lidt lettere, da vi kom i overtal, siger Poulsen.

Cheftræner Glen Riddersholm peger på en stærk kollektiv indsats som hovedårsag til endnu en hjemmebanesejr og kalder sejren fuldt fortjent.

- Nordsjælland fik ikke ro på bolden, og på trods af en enkelt farlig omstilling i første halvleg, holdt vi dem stort set fra chancer resten af kampen, hvilket var tilfredsstillende, siger Glen Riddersholm.

/ritzau/

 

Dagens Gossip