FCM-anfører: Vi har opbygget en god selvforståelse

Søndag eftermiddag vandt FC Midtjylland 1-0 hjemme over FC Vestsjælland.

Midterforsvareren Erik Sviatchenko var efter kampen meget tilfreds med midtjydernes præstation, hvor de ikke lod sig stresse af, at de skulle vente til det 80. minut, før de kom foran.

- Vi har fået opbygget en god selvforståelse, hvor vi ved, at hvis vi holder os til gameplanen, så skal det nok komme.

- Det var en rigtig god indsats, hvor vi ikke blev trætte og holdt koncentrationen kampen ud. Så det var en rigtig fed sejr, lyder det fra Sviatchenko.

Meget lig sidste sæson er midtjyderne kommet godt fra start i efteråret. Sidste år tabte de dog en del point på hjemmebane, men det har ændret sig i denne sæson, hvor Superligaens nuværende førerhold fortsat er uovervindelig på MCH Arena.

Det skyldes i høj grad en målfarlig Sylvester Igboun, der mod FC Vestsjælland udbyggede sin topscorerstatus med den sjette sæsontræffer. En præstation, der også høster roser fra holdets bageste geledder.

- Det er jo fedt, når vi ikke rigtig kan få den ind, at have en spiller som Sly, der ikke skal bruge mange chancer.

- Han har været meget vigtig for os og skal virkelig roses for det niveau, han spiller på for tiden, siger Sviatchenko, der var anfører i kampen mod FC Vestsjælland.

FCM-træner Glen Riddersholm var efter søndagens sejr også en glad mand, men først og fremmest på baggrund af holdindsatsen og ikke nødvendigvis sejren.

- Om vi havde stået efter kampen med tre eller et point, så havde jeg været sindssygt tilfreds med den præstation og den måde, vi spillede kampen på. Det var på et meget højt niveau, siger FC Midtjyllands cheftræner.

/ritzau/

 

Dagens Gossip