FCM-back skal gå i ryggen på udfordrende United-spillere

Selv om Manchester United er hårdt ramt af skader inden torsdagens Europa League-kamp mod FC Midtjylland, kan holdets offensiv i venstre side besættes af flere talentfulde spillere.

Således bliver det enten franskmanden Anthony Martial eller mere sandsynligt hollænderen Memphis Depay, der kommer til at skulle udfordre FCM-forsvaret fra venstrekanten.

Det kan meget vel blive André Rømer, der skal spille højre back for FC Midtjylland, og han har holdt godt øje med de kommende modstandere, når han har set dem spille på fjernsyn.

- Det er nogle gutter med fart, og de er begge glade for at udfordre, så jeg skal selvfølgelig lige have studeret endnu mere, hvad de gør i de enkelte situationer, så jeg er bedst mulig forberedt.

- Indtil videre har jeg lagt mærke til, at de udfordrer, hver gang de bliver retvendt. Så det handler om at komme op på dem og lukke dem ned bag fra, så de ikke bliver retvendt, siger André Rømer.

I Superligaen er han kendt som en offensiv back, men mod en på papiret stærkere modstander kunne man tænke, at det måske var en god idé ikke at gå for meget med frem. Rømer regner dog med, at han kan være med i begge ender af banen.

- Det bliver sådan lidt både og. Vi skal jo være påpasselige, men vi skal også spille vores spil. Hvis vi først giver dem initiativet, bliver det en rigtig lang kamp, og så kan vi godt ende med at blive kørt over.

- Vi er opmærksomme på, at de har hurtige spillere i omstillingerne, men man kan godt forvente at se mig komme meget med frem. Jeg skal måske bare overveje en ekstra gang, om det er det rigtige tidspunkt at gøre det, siger André Rømer.

Kampen mellem FC Midtjylland og Manchester United begynder klokken 19.

/ritzau/

 

Dagens Gossip