FCM-chef håber på permanent aftale med lejesvende

FC Midtjylland hentede i slutningen af sommerens transfervindue Kristoffer Olsson og Marco Urena på lejeaftaler, som begge løber til årsskiftet.

Klubbens sportschef afviser, at der er tale om kortsigtede løsninger, da han håber, at begge lejesvende kan tilknyttes klubben permanent.

- De to lejemål er langsigtede, og jeg håber på, det bliver permanente aftaler. Det er ikke bare meningen, at de skal hjælpe os de kommende par måneder, men det er forhåbentligt blot starten på vores samarbejde med begge spillere, siger Claus Steinlein.

Begge spillere fik debut fredag, da FC Midtjylland slog OB 3-2. Især Marco Urena gjorde en forskel, da han fremtvang et afgørende straffespark.

- Vi hentede Marco Urena, fordi vi har måttet erkende, at vi ikke selv har kunne udvikle en hurtig angriber, som søger i dybden og kan ligge inde i boksen. Jeg håber, at han er svaret på det, vi har søgt, siger sportsdirektøren.

FC Midtjylland blev hårdt ramt af skader, da vinduet stadig var åbent. Derfor var der flere overvejelser i den sportslige ledelse om at hente nye spillere ind.

- Vi overvejede flere ting, men valgte at forsøge at holde fast i vores dna, hvor vi giver de unge spillere chancen. Andre Rømer har for eksempel gjort det fremragende på backen som erstatning for Kristian Bak, siger Steinlein.

I transfervinduet proklamerede Sylvester Igboun offentligt, at han ville til en større klub, hvilket ikke skete. Flere har spekuleret i, om det manglende salg har påvirket Igbouns præstationer, men nigerianeren gav i går svar på tiltale, da han scorede hattrick.

- Igboun viste, at han har et kæmpe hjerte for FC Midtjylland. Han har naturligvis været skuffet over, at han ikke blev solgt, som han havde håbet på, men han er en god dreng, og det beviste hans hattrick også, siger Steinlein.

Sportsdirektøren afslører, at der aldrig kom konkrete tilbud på Sylvester Igboun i sommerens transfervindue.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip