FCM får revanche mod makedonere

02/03/2014

Det blev uhyggeligt spændende. Men FC Midtjyllands håndboldkvinder vandt Champions League-kampen hjemme mod Vardar Skopje med 25-24.

Sejren betyder, at FC Midtjylland nu har fire point i gruppespillet, mens Vardar Skopje har fem point efter fire kampe. Thüringer HC har seks point på førstepladsen.

Det var i øvrigt første gang, at Vardar Skopje tabte i Champions League, så det var lidt af en skalp for danskerne.

Den danske landsholdsspiller Stine Jørgensen spillede en god kamp i bagkæden for FCM, og det blev til flere flotte scoringer.

Blandt andet var Stine Jørgensens scoring til 23-20 seks minutter før tid vigtig, fordi makedonerne var på vej til at lave et comeback i kampen.

Og bagspilleren stod også bag scoringen til 25-23 to minutter før tid, da hun sikkert satte et straffekast i nettet.

Kort efter lavede Vardar Skopje en teknisk fejl, og FC Midtjylland havde muligheden for at lukke kampen, men misbrugte chancen.

I stedet fik Vardar Skopje reduceret yderligere, så makedonerne kun var bagud med et mål. Men flere mål blev der ikke scoret i slutfasen, hvor danskerne holdt godt på bolden og kastede den højt op over mål til sidst.

Med sejre i de to sidste gruppekampe kan FC Midtjylland selv afgøre, om holdet går videre fra gruppen.