FCM-formand: Riddersholm skaber uro på gangene

Det er efterhånden et stykke tid siden, at Glen Riddersholm sagde op som cheftræner i FC Midtjylland. Det skete efter afslutningen på sidste sæson for omkring fire måneder siden.

Dengang var det med kryptiske forklaringer om den overraskende opsigelse hos det nykårede danske mesterhold, som ingen blev meget klogere af.

I søndagens udgave af Politiken giver FCM-formand Rasmus Ankersen sin version af bruddet.

Det var en langvarig konflikt mellem Riddersholm og sportschef Claus Steinlein, som var skyld i den overraskende skilsmisse.

Og det slutter ikke her. Ifølge Ankersen har Riddersholm i den seneste tid været skyld i, at der har været uro på FCM-gangene, fordi eks-træneren har blandet sig i alt for meget.

- Vi oplever, at det har været mere end svært for Glen at give slip. Selv i dag næsten fire måneder efter opsigelsen bliver han ved med at kontakte spillere og trænere, og vi føler, det giver uro på gangene.

- Når jeg taler med medarbejderne om de artikler i medierne om kaos i klubben, er der efterhånden ingen, der tvivler på, hvor det kommer fra.

- Det efterlader os med en oplevelse af, at Glen over de seneste fire måneder har forsøgt at gøre sin kamp til alles kamp ved at skabe et billede af en klub i kaos på grund af mangelfuld ledelse, siger Ankersen til Politiken.

FCM-trænerne Lars Friis og Henrik Ipsen har sagt op hos Superligaens øjeblikkelige førerhold, og Riddersholm er ifølge FCM-formanden manden bag den hårde kritik mod Steinlein i flere medier.

- Det har været usmageligt at opleve de personlige angreb i medierne, som i baggrunden er orkestreret af vores tidligere træner.

- At beskylde Claus, der i alle aspekter ofrer sig for klubben, for at holde ferie hele tiden, er langt under lavmålet, mener Ankersen.

Riddersholm afviser at være skyld i uroen hos FCM.

- Små hunde gør højest. Bemærkningerne ser jeg mere som et udtryk for, at man ønsker at forsvare noget, som i mine øjne ikke har bund i virkeligheden.

- Jeg forstår ikke helt, at man har behov for lige pludselig at involvere mig i en sag, der har kørt i ugens løb. Jeg har ingen indflydelse på, hvad der er foregået på det seneste med opsigelser.

- FCM må have større interne problemer, end man umiddelbart skulle tro, når man har brug for på denne måde at flytte fokus væk fra sig selv, siger Riddersholm i avisen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip