FCM forstærker sig med VM-angriber

Superligaens tophold, FC Midtjylland, har fundet den spiller, der skal tage over for landsholdsangriberen Morten "Duncan" Rasmussen, som er ude i flere måneder med en skade.

Valget er faldet på costaricaneren Marco Ureña, der er lejet for de næste fire måneder i den russiske klub Kuban Krasnodar.

- Det er en dygtig spiller, vi får til klubben, og det er meget glædeligt, at aftalen er kommet på plads, siger FCM's sportsdirektør Claus Steinlein i en pressemeddelelse.

- Vi har længe ledt efter en hurtig angriber til at supplere vores andre angribere, og med Ureña får vi en ny dimension i truppen som kan gøre os mere alsidige, forklarer han.

Marco Ureña var en del af Costa Ricas succesrige VM-hold, der nåede kvartfinalen i sommerens slutrunde i Brasilien.

Ureña gjorde især opmærksom på sig selv, da Uruguay blev slået med 3-1 i costaricanernes første kamp. Her scorede den nye FC Midtjylland-spiller det tredje mål.

Mindre godt er det dog gået i Rusland, hvor han har haft svært ved at spille sig på holdet i Kuban Krasnodar, og det er slet ikke blevet til scoringer i tre sæsoner i klubben.

- I og med at Marco Ureña ikke har spillet så mange kampe i Rusland, er det selvfølgelig en joker vi tager ind i truppen.

- Omvendt har spilleren altså stadigvæk været udtaget til Costa Ricas landshold og spillede under VM. Så vi tror på, at han i vores miljø kan udfolde det store potentiale, som han uomtvisteligt har, siger Steinlein.

/ritzau/

 

Dagens Gossip