FCM forstærker sig med VM-angriber

Superligaens tophold, FC Midtjylland, har fundet den spiller, der skal tage over for landsholdsangriberen Morten "Duncan" Rasmussen, som er ude i flere måneder med en skade.

Valget er faldet på costaricaneren Marco Ureña, der er lejet for de næste fire måneder i den russiske klub Kuban Krasnodar.

- Det er en dygtig spiller, vi får til klubben, og det er meget glædeligt, at aftalen er kommet på plads, siger FCM's sportsdirektør Claus Steinlein i en pressemeddelelse.

- Vi har længe ledt efter en hurtig angriber til at supplere vores andre angribere, og med Ureña får vi en ny dimension i truppen som kan gøre os mere alsidige, forklarer han.

Marco Ureña var en del af Costa Ricas succesrige VM-hold, der nåede kvartfinalen i sommerens slutrunde i Brasilien.

Ureña gjorde især opmærksom på sig selv, da Uruguay blev slået med 3-1 i costaricanernes første kamp. Her scorede den nye FC Midtjylland-spiller det tredje mål.

Mindre godt er det dog gået i Rusland, hvor han har haft svært ved at spille sig på holdet i Kuban Krasnodar, og det er slet ikke blevet til scoringer i tre sæsoner i klubben.

- I og med at Marco Ureña ikke har spillet så mange kampe i Rusland, er det selvfølgelig en joker vi tager ind i truppen.

- Omvendt har spilleren altså stadigvæk været udtaget til Costa Ricas landshold og spillede under VM. Så vi tror på, at han i vores miljø kan udfolde det store potentiale, som han uomtvisteligt har, siger Steinlein.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip