FCM Håndbold henter svensk landsholdsprofil i Randers

Den forsvarende danske mester i kvindehåndbold, FC Midtjylland, er i gang med at opruste til den kommende sæson.

Tirsdag meddelte klubben, at den henter den 25-årige svenske landsholdsanfører, Sabina Jacobsen, i Randers HK, hvor hun også optrådte som anfører.

Det stod allerede klart, at Sabina Jacobsen ville forlade Randers efter denne sæson.

- Jeg blev smigret, da FC Midtjylland henvendte sig, og jeg følte, at det var det rigtige for mig. FC Midtjylland er en topklub i Danmark, og jeg glæder mig rigtig meget, siger Sabina Jacobsen til FC Midtjyllands hjemmeside.

- Det er en stærk trup med mange gode spillere og en dygtig træner. Jeg håber, at vi også i den nye sæson kan spille med i toppen af rækken og spille europæiske kampe, fortsætter hun.

Til den kommende sæson siger FCM farvel til Lærke Møller og Trine Troelsen, og derfor er holdets træner, Helle Thomsen, tilfreds med at kunne tilknytte en ny bagspiller til truppen.

- Sabina er en klassespiller, som kan bruges i alle spillets faser. Hun er stærk defensivt, hvor hun kan dække flere positioner og forsvarssystemer, og i angrebet kan hun spille alle tre bagspilspladser. Hun er en fighter og en spiller med en god indstilling, siger Helle Thomsen.

Aktuelt genoptræner Sabina Jacobsen efter en korsbåndsskade, men hun er klar fra starten af den nye sæson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip