FCM Håndbold-profil om klø: Mange ting at rette op på

FCM Håndbold fik ørerne i den makedonske håndboldmaskine, da holdet søndag tabte 15-25 hjemme til HC Vardar i Champions Leagues gruppe C.

De danske mestre fulgte godt med til pausestillingen 12-11 til gæsterne, der har danske Jan Pytlick til at dirigere holdet i en rolle som konsulent.

Men herefter gik det galt i anden halvleg, hvor FCM kun formåede at score fire gange.

- Der er mange ting, vi kan rette op på. Der er blandt andet det med, at vi kun scorede fem mål i anden halvleg. Det var selvfølgelig ikke ret godt, siger venstrebacken Stine Jørgensen.

FCM Håndbold tabte for en uge siden 24-33 ude til HC Vardar, men danskerne var fint med i begyndelsen af kampen i IBF Arena i Ikast.

Også selvom målmandsprofilen Sabine Englert måtte gå groggy fra banen, da stillingen var 3-3.

- Vi stod godt defensivt. Vi havde talt om at komme frem mod deres gode mand-mod-mand-spillere, og det lykkedes fint. Vi spillede fint angrebsspil og lagde et okay tryk på dem i kontrafasen, siger Stine Jørgensen.

Landsholdsspilleren kan ikke umiddelbart erindre, at FCM Håndbold senest har scoret så få mål i en halvleg, som det skete i søndagens kamp.

Stine Jørgensen vælger at se frem mod den vigtige udekamp på fredag mod østrigske Hypo, der er sidst i gruppen uden point.

- Jeg tror, at vi sagtens kan rejse os. Vi havde nogle chancer til sidst, og det var måske ikke helt fair, at nederlaget blev på ti mål, siger hun.

FCM Håndbold ligger nummer tre i gruppe C med fire point, mens Hypo er uden point.

Ungarske Györi og HC Vardar har begge seks point. De tre bedste hold går videre til hovedrunden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip