FCM har forhandlet med flere spanske klubber om Sisto

FC Midtjylland vandt søndag 3-0 over Silkeborg uden Pione Sisto, der var uden for truppen grundet kontraktforhandlinger med en udenlandsk klub.

I FC Midtjylland-lejren bekræfter man, at Sisto er på vej væk, og det kan ske inden for kort tid.

- Det er ingen hemmelighed, at han er på vej væk, og det har vi vidst i et stykke tid. Den dag skulle komme, og derfor var han heller ikke til rådighed i dag. Hvad der sker, og hvornår, kan jeg ikke forholde mig til, siger cheftræner Jess Thorup.

Sportsdirektør Claus Steinlein vil ikke løfte sløret for, hvem Pione Sisto forhandler med, men nævner blot, at der er flere om buddet.

- Det kan jeg ikke, men vi har forhandlet med flere spanske klubber, og kan ikke sige netop én.

- Grunden til, at han ikke spillede i dag, er, at han er i gang med at forhandle, og det håber vi kommer til gå i orden snart både for Sistos skyld, men også for hele FC Midtjylland, siger Claus Steinlein.

Med en eventuel afgang af Pione Sisto bliver der ikke nødvendigvis hentet en erstatning, men det kan mere europæisk fodbold i efteråret ændre på.

- Det synes jeg ikke, vi skal. Vi sluttede i dag med et meget ungt hold. Så holdet er bestemt rustet til Sistos afgang. Vi har en trup, vi er rigtig glade for.

- Kommer vi i Europa Leagues gruppespil, kan det være, at situationen ændrer sig i forhold til antal kampe. Kvaliteten er rigtig god i truppen nu, siger Claus Steinlein.

FC Midtjylland vandt søndagens kamp sikkert, og Jess Thorup så mange positive ting.

- Vi så mange positive svar. Vi spillede en rigtig god kamp og producerede et hav af chancer, og størrelsen af chancerne var ekstraordinært store. Så lukkede vi kampen i de første ti minutter af anden halvleg, siger Jess Thorup.

/ritzau/

 

Dagens Gossip