FCM-kaptajn: Det er ubehageligt for tiden

Guldfeberen er blevet en smule mere afdæmpet i Herning og omegn, da førerholdet FC Midtjylland nu har tabt to kampe i streg. Søndag kan midtjyderne blive overhalet af AaB i tabellen.

Efter lørdagens 0-1-nederlag til FC Nordsjælland var anfører Kristian Bak noget træt af at skulle snakke om guldkamp.

- Det er ret irriterende at skulle stå her og snakke om topstriden. Efterhånden så forventer alle, at vi vinder hver eneste kamp. Det kunne man også mærke på publikum i dag (lørdag red.), hvor de peb af os efter en time ved 0-0, siger Kristian Bak og tilføjer:

- Det er lidt ubehageligt i øjeblikket. Vi er gået fra, at det var en dans på roser, til at det pludseligt er noget helt andet. Vi har jo aldrig meldt ud, at vi ville ende som nummer et. Vi ved, det vil blive hårdt, og at vi har mange svære kampe, siger han.

Kaptajnen vil gerne forsøge at fjerne fokus fra guldkampen. Han mener, det er på tide, at hans holdkammerater begynder at tage én kamp ad gangen.

- Det er fuldstændigt ligegyldigt, hvem vi møder lige nu. Jeg synes vi skal droppe snakken om, hvem vi møder hvornår, og i stedet bare tage én kamp ad gangen. Vi tænker måske for meget i øjeblikket, og vi lukker for mange lortemål ind, siger Kristian Bak.

Midtjydernes cheftræner Glen Riddersholm giver sin anfører ret i, at der mangler kvalitet i spillet i øjeblikket. Alligevel mener han ikke, at de to nederlag ændrer noget i guldkampen.

- Jeg håber ikke, det flytter noget mentalt. Vi mangler forsat at lægge de sidste procenter på vores spil, men hvis man tror, man har set det sidste til FC Midtjylland i de sidste 10 kampe, så tager man alvorligt fejl. Vi slår hårdt tilbage, siger Glen Riddersholm.

/ritzau/

 

Dagens Gossip