FCM-lejr efter første nederlag: Vi skabte for lidt

20/09/2015 18:26

admin

Nyheder

Mest læste i dag

FC Midtjylland led søndag klubbens første superliganederlag i sæsonen, da FC Nordsjælland kunne rejse hjem med en 1-0-sejr, som blev grundlagt af en fremragende Bruninho-kasse.

Selv om FC Midtjylland havde enkelte muligheder, var der bred enighed hos ulvene om, at man kom frem til for lidt.

- Vi var ikke gode nok i dag. Der var mange fine ting, men rent offensivt var vi ikke gode nok. Jeg vil ikke kalde det en kollektiv off-day, vi manglede bare kvaliteten i vores offensive spil, siger Jakob Poulsen.

Træner Jess Thorup havde både Paul Onuachu, Morten Duncan Rasmussen og Martin Pusic i spil i løbet af kampen.

- Vi var dygtige hele vejen op til, at vi nærmede os feltet, men ligefrem at pege fingre af de angribere, der fik chancen, det ville ikke være rigtigt.

- Jeg vil ikke lede efter undskyldninger. Vi havde forventninger om at tage styringen på den her kamp på vores hjemmebane, og det synes jeg, vi gjorde. Men kampe bliver afgjort på mål og chancer, og der var vi ikke dygtige nok, siger Jess Thorup.

Derfor er der heller ingen panik i FCM-lejren, fortæller Kian Hansen, som dannede midterforsvar med Patrick Banggaard i dagens kamp.

- Sådan en kamp kommer indimellem, og det vidste vi. Jeg synes, vi spillede en flot gang fodbold uden rigtigt at blive farlige, siger Kian Hansen.

Han bakkes op af den vikarierende anfører Jakob Poulsen.

- Det var et nederlag, og værre er det ikke. Nu skal vi ikke male fanden på væggen, for vi har leveret godt indtil nu, og der var også gode ting at tage med fra i dag, siger han.

/ritzau/