FCM-lejren ærgrer sig over miserabel start i Parken

0-2 efter ni minutter. Sådan lød vilkårene for FC Midtjylland i Parken mod FC København.

Midtjyderne kom godt tilbage og reducere til 1-2, 2-3 og 3-4, men måtte se sig slået 3-5 til sidst.

Midterforsvareren Kian Hansen forbandede kampens indledning væk.

- Vi var ikke til stede i første halvleg. Vi sad vist stadig og spiste frokost i Ikast. Vi var i hvert fald ikke i Parken. FCK skal selvfølgelig også have en del af æren, men vi kom slet ikke ud til kampen, og så var det klart, vi kom bagud 0-2.

- Vi fik en opsang i pausen, som kun var fortjent, og derefter spillede vi frisk til og leverede en fin præstation i anden halvleg. Men vi var godt nok ringe defensivt. Det er ikke sjovt at lukke fem mål ind som defensiv spiller, siger Kian Hansen.

FC Midtjylland kom ellers til kampen med ti point fra de seneste fire kampe, men det var ikke til at se i begyndelsen, pointerede træner Jess Thorup.

- Vi følte, vi kom med en masse selvtillid, men vi fik en katastrofal start med dårlige clearinger, og hurtigt stod det 2-0.

- Men vi kunne være tilfredse med anden halvleg, hvor vi troede på egne evner, selv om vi var bagud hele vejen. Jeg ville bare gerne have set det fra starten af kampen, siger Thorup.

Skulle man finde et lyspunkt hos FC Midtjylland, var det Jakob Poulsen, der scorede to gange i anden halvleg direkte på frispark.

- Det er altid dejligt at score. Jeg har vist kun en gang tidligere scoret to i samme kamp, men det kan jeg ikke bruge til en fis lige nu.

- Der er andre, der har tabt med to mål i Parken, men det er ikke sjovt at lukke fem mål ind. FCK scorede med enkle midler. De er gode på dødbolde, men derfor er det også dumt at give dem fem hjørnespark i starten, det er for dårligt af os, siger Poulsen.

Med nederlaget ligger FCM 11 point efter FCK, og det er ikke længere realistisk, at FCM på fjerdepladsen kan genvinde guldet.

- Det har ikke været et tema for mig i et stykke tid. Det handler om at præstere. Det gjorde vi offensivt i dag, men det var miserabelt defensivt, siger anføreren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip