FCM misser Champions League efter serbisk nedtur

Der bliver ingen Champions League-deltagelse for FC Midtjyllands håndboldkvinder i denne sæson.

Midtjyderne tabte lørdag aften med 24-29 efter forlænget spilletid i semifinalen i kvalifikationsturneringen til det serbiske hold Radnicki Kragujevac og er dermed uden chance for at komme ind i hovedturneringen.

Nederlaget blev den logiske udgang på en dårlig præstation mod et serbisk hold, der nok havde fordel af hjemmebane, men som bestemt var til at tale med.

Midtjyderne haltede efter i stort set hele kampen, men var tæt på at tage sejren i sidste sekund af den ordinære spilletid, hvor Trine Østergaards afslutning blev pareret af serbernes målvogter.

Dermed forlængede de to hold en rodet kamp, hvor den store betydning var til at få øje på, og hvor hverken serberne eller danskerne formåede at få kontrol på angrebsspillet.

FCM har fået en noget blandet sæsonstart i den hjemlige liga med kun to sejre i de første fem kampe, og det var igen tydeligt, at spillet endnu ikke fungerer for de danske vicemestre.

Der manglede mod til at køre kontraangrebene helt igennem, og meget afhang af Groots påfund fra playmakerpladsen.

I forlængelsen faldt danskerne fuldstændig fra hinanden og scorede ikke et eneste mål i løbet af de to gange fem minutter.

Dermed blev det serberne, der skal møde det kroatiske hold Podravka Koprivnica i søndagens finale om Champions League-billetten.

/ritzau/

 

Dagens Gossip