FCM-profil: Vi har slappet for meget af

Fire uafgjorte kampe og et nederlag er det blevet til hos Superligaens nummer et, FC Midtjylland, i de seneste fem opgør i ligaen.

Det svarer til et tab på 11 point, hvilket får midtbaneprofilen Danny Olsen til at hanke op i sine medspillere.

- Jeg føler, at mange på holdet måske har slappet for meget af og mangler de ekstra fem procent for at give den hele armen.

- Det har været tydeligt, og så synes jeg, at der har manglet den der med, at man vil vinde for hver en pris. Jeg har selv nævnt for drengene, at jeg føler, at vi mangler at give lidt ekstra, siger Danny Olsen.

Lørdag aften led midtjyderne sæsonens første Superliga-nederlag, da det lykkedes bundholdet FC Nordsjælland at hive en 2-1-sejr hjem i Farum.

Spurgt direkte kan han godt følge opfattelsen af, at nogle af FC Midtjyllands spillere er blevet for selvtilfredse efter den suveræne sæsonstart.

- Vi må håbe, at et nederlag kan vende om på tingene, og det er jeg også ret sikker på. Nu har vi en kamp allerede på onsdag mod FC Nordsjælland igen, så der kan vi tage revanche, lyder det fra Olsen.

Også de jyske ulves cheftræner, Glen Riddersholm, vil have sulten tilbage hos sine spillere.

- Et af vores karakteristika er at være offensive og tage initiativ, og der synes jeg, at vi i visse faser ikke tager initiativ nok.

- Vi må smide hæmningerne, for det er den måde, vi kommer tilbage på sejrssporet igen, siger Riddersholm.

Den negative stime, som altså lørdag kulminerede med klubbens første sæsonnederlag, kan dog sagtens vendes, mener Riddersholm.

- Tingene går op og ned, og det havde vi også forventet inden sæsonen, og jeg er overbevist om, at vi nok skal komme tilbage.

- Vi spillede en kamp i Superligaen lørdag, hvor vi igen matchede modstanderen på alle parametre, men hvor vi igen må erkende, at vi manglede noget af den skarphed, vi havde i starten af sæsonen i begge ender, lyder det fra FCM-træneren.

Onsdag tørner FC Midtjylland igen ud på Farum Park, hvor det bliver afgjort, hvem af de to hold der kommer i pokalturneringens kvartfinale.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip