FCM-stopper inden Napoli: Skal have fokus på defensiven

I sæsonens første 21 kampe lod FC Midtjylland blot modstanderne score otte gange. I de seneste fire kampe, som FCM alle har tabt, har holdet lukket 13 mål ind.

Den udvikling huer ikke midtstopperen Kian Hansen, der sammen med makkeren Erik Sviatchenko var en stor del af årsagen til, at FCM var så svær at score imod i sæsonens begyndelse.

Den stil ser han gerne tilbage i torsdagens Europa League-kamp på udebane mod Napoli.

- Jeg håber, vi kan forsvare bedre end i den seneste kamp mod Napoli, men også bedre end i de seneste kampe generelt. Hvis det kræver et mere defensivt udgangspunkt, håber jeg, vi griber det sådan an, siger Kian Hansen.

- Jeg ser gerne, vi kommer tilbage til den måde, vi vandt kampe på i starten af sæsonen; ved at spille solidt defensivt.

- Derfor håber jeg, vi tager udgangspunkt i defensiven, men stadig kommer frem og stresser dem i perioder, siger forsvarsspilleren.

Selv om hjemmekampen mod Napoli blev tabt 1-4, så han tendenser, der giver tro på et bedre resultat i det sydlige Italien.

- Vi lærte, at vi skal være kyniske i begge felter. Det var en klassemodstander, men jeg synes også, vi havde ære af kampen og havde vores gode perioder. Jeg håber, vi kan slippe fra kampen hernede med æren i behold.

Spørgsmål: Hvilket resultat kræver det at slippe med æren i behold?

- Det kunne være en sejr eller uafgjort, alt efter hvordan det udvikler sig. Men jeg hæfter mig mest ved, om vi spiller en solid, defensiv kamp, siger Kian Hansen.

Torsdagens kamp på Stadio San Paolo begynder klokken 19. Inden fjerde spilledag fører Napoli gruppen med ni point foran FCM med seks. Legia Warszawa og Club Brugge har hver et point i bunden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip