FCM-stopper: Vi svigtede André Rømer

FC Midtjylland-backen André Rømer blev drevet rundt i manegen af Manchester Uniteds Memphis Depay, da den engelske storklub torsdag sendte midtjyderne ud af Europa League med en 1-5-lussing. Kort før tid måtte Rømer forlade banen med et rødt kort.

Efter kampen havde backen selv svært ved ikke at græde, men holdkammeraterne støtter ham og tager deres del af ansvaret for, at det ikke blev hans aften i Manchester.

- Han fik ikke nok opbakning. Vi overlod ham måske lidt for meget til sig selv. Vi vidste, at det var deres måske bedste offensive kort, de havde derude, og så kunne vi ikke tillade os at lade André i stikken.

- Desværre blev det sådan, og jeg har virkelig ondt af André, og at han fik det røde kort, for det var ikke hans fejl, men holdkammeraternes, siger Kian Hansen, der som central forsvarsspiller selv lå ved siden af Rømer.

Anfører Jakob Poulsen ser ingen grund til at pege fingre af backens præstation.

- Det var ikke Andrés skyld.

Cheftræner Jess Thorup overvejede at skifte backen ud, men valgte at lade være, da han hellere ville have muligheden for at skifte offensiv ind.

- Vi vidste godt, at det formentlig ikke var nok med et mål, og da jeg havde skiftet Paul (Onuachu, red.) ind, ventede jeg med at skifte. For jeg var nok godt klar over, at jeg skulle skifte offensivt ind for at satse til slut, siger Jess Thorup.

/ritzau/

 

Dagens Gossip