FCM-topscorer risikerer landsholdsafbud

Landstræner Morten Olsen skal muligvis på jagt efter en ny angriber til sin trup til venskabskampen mod Norge på fredag.

Morten "Duncan" Rasmussen nåede nemlig aldrig på banen, da FC Midtjylland fredag vandt 3-2 i Viborg. Angriberen fik et riv i lysken under opvarmningen og blev hevet ud af startopstillingen.

Men det er endnu for tidligt for spilleren at vurdere, om skaden er slem nok til at trække sig fra landskampen, der i øvrigt spilles på angriberens hjemmebane i Herning.

- Det er lidt svært at svare på, om jeg bliver nødt til at trække mig. Nu må vi se, hvordan det ser ud hen over weekenden. Men hvis jeg er klar, så vil jeg frygteligt gerne spille, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

Han har opbakning hos FCM's cheftræner Glen Riddersholm.

- Det er klart, at når han ikke kunne spille fredag, så vil jeg vurdere, at han er tvivlsom. Men vi skal have sundhedssektoren til at lave en vurdering, før vi melder noget offentligt ud, siger Glen Riddersholm.

Han lægger ikke skjul på, at FC Midtjylland har brug for angriberen i topkampen i Superligaen, så man vil ikke risikere noget unødigt i den kommende landskamp mod Norge.

- Hvis han er klar, så spiller han med landsholdet, men hvis han er skadet, så ryger han ikke af sted. Vi har brug for ham, understreger Glen Riddersholm.

/ritzau/

 

Dagens Gossip