FCM-træner før topbrag: Presset er på FCK

FC Midtjylland har været suveræn i denne superligasæson og har inden efterårets sidste runde 11 point ned til FC København på tredjepladsen.

Søndag mødes de to hold for anden gang i sæsonen, og FCM's cheftræner, Glen Riddersholm, er glad for det komfortable forspring i tabellen inden kampen.

- Vi glæder os til kampen på søndag i Telia Parken, hvor vi har vundet de seneste to gange. Presset er på FCK's skuldre qua tabellen, og vi kan nu tage derover og spille en klog kamp, siger Glen Riddersholm og fortsætter om tilgangen til kampen:

- Vi går altid på banen for at vinde. Det gør vi også på søndag i København.

FC Midtjyllands anfører, Kristian Bach Bak, modtog et gult kort mandag aften i 2-1-sejren over FC Vestsjælland og må sidde over med karantæne i nationalarenaen.

- Jeg er hamrende ærgerlig over ikke at kunne spille den kamp. Det er mega bittert, siger Kristian Back Bak.

Inden søndagens vigtige kamp mod FC København, der kan sende guldet tættere på Herning, venter et opgør i pokalturneringen på Blue Water Arena i Esbjerg torsdag.

Glen Riddersholm forsikrer om, at der vil blive satset fuldt ud på kampen i Esbjerg, selvom der venter en vigtig kamp i Superligaen få dage senere.

- Vi skåner ikke nogen i DBU Pokalen, og den kamp er meget vigtig for os. Vi stiller i stærkeste opstilling, for vi vil videre i den turnering, slutter cheftræneren.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip