FCM-træner: Fuld kontrol fra start til slut

FC Midtjylland vandt igen, da klubben søndag aften slog AaB 2-0 på hjemmebane. Midtjyderne leverede en god præstation, gav ikke mange chancer væk, og var til gengæld skarpe foran AaB-målet, hvor Marcos Urena og Sylvester Igboun scorede.

- Vi var i fuld kontrol fra start til slut. Holdet leverede en taktisk disciplineret indsats, og dagens sejr er et resultat af en god kollektiv præstation, siger træner Glen Riddersholm.

Med dagens sejr har FC Midtjylland nu 16 point ned til de forsvarende danske mestre fra AaB, der er nummer fem. Randers FC er på andenpladsen, 10 point efter topholdet.

- Sejren var en nøglekamp i forhold til AaB som konkurrenter. Jeg er glade for, at vi er så langt foran AaB nu, og det betyder, at det ikke lige er dem, som vi skal holde øje med i bakspejlet, siger FCM-træneren.

FC Midtjylland manglede flere profiler søndag, hvor hverken Morten "Duncan" Rasmussen, Jakob Poulsen og Petter Andersson var med, men det var ikke til at se på midtjydernes præstation.

- Vores midtbane var næsten helt ny i dag, men alligevel spillede vi rigtig, rigtig godt. Jeg troede ikke en gang, vi kunne spille så godt med vores a-kæde. Det ser rigtig godt ud for os, må man sige.

- Vi har en rigtig god trup, og det er en ren luksussituation, vi står i. Vi har tidligere været meget afhængige af vores profiler, men vores bredde er blevet styrket markant, siger FC Midtjyllands anfører, Kristian Bach Bak.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip