FCM-træner: I har ikke set det bedste af os endnu

Selvom FC Midtjylland måtte se sig slået af FCK i topduellen søndag, så er det ikke et tegn på, at det førende hold i Superligaen nu har tabt pusten, mener træneren.

- Det er ikke et tegn på noget som helst. Bare vent til foråret. Så får vi et Midtjylland at se, som er dygtigere og bedre. Kontinuitet har ikke ligefrem været kendetegnet for dette efterår. Vi har skiftet utrolig meget ud.

- Vi har haft klart det bedste hold, og det er ikke, fordi de andre hold har været dårlige, siger FC Midtjyllands cheftræner, Glen Riddersholm, efter kampen.

Ifølge træneren kan midtjyderne gå tilfreds til vinterpause på trods af 0-3-nederlaget mod københavnere i Telia Parken.

Resultatet afspejler nemlig ikke midtjydernes præstation på banen, lyder det fra træneren.

- Der var en god halvleg til hvert hold, og FCK viste sig at være de dygtigste. Det, at vi taber 0-3, lægger jeg ikke så meget i, siger han.

Uheldigvis for FC Midtjylland lavede forsvarsspilleren Jim Larsen selvmål i slutningen af første halvleg. Med to mål i anden halvleg fik FCK slået sig fast som sejrherrer.

- Første halvleg var der kun ét hold på banen. Så gør det ondt, at vi går til halvleg med et selvmål, siger Glen Riddersholm.

Det midtjyske hold manglede flere profiler i opgøret mod københavnerne, og det er ifølge Riddersholm en af grundene til, at holdet ikke hev tre point hjem.

Morten 'Duncan' Rasmussen døjer stadig med en skade og Tim Sparv, Francis Dickoh og Kristian Bach Bak måtte holde sig fra banen på grund af karantæne.

- Vi manglede fysik og power på det hold, vi stillede i dag. Kampen i dag handlede meget om fysik og dueller, og der manglede vi nogle væsentlige spillere til at tage kampen op, siger han.

FC Midtjylland kunne med en sejr have sikret sig et forspring på hele 14 point ned til FCK med en sejr.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip