FCM-træner: Vi vil gøre os gældende i tre turneringer

Søndag var det FC Nordsjælland, og nu venter Næstved, Randers FC, Club Brugge og AGF frem til den 2. oktober.

Et presset kampprogram for Jess Thorups FC Midtjylland-spillere, og cheftræneren erkender også, at der bliver nødt til at være rotation.

- Nu skal jeg hjem og vurdere, hvordan vi sammensætter holdene.

- Vi har spillet tre kampe på syv dage, og vi har fire mere indenfor kort tid, og det er klart, man bliver nødt til at vurdere, hvad der er vigtigst, og sådan er det jo, siger Jess Thorup, der søndag kunne se sit hold tabe 0-1 til FCN i Alka Superligaen.

Men det betyder ikke, at det bliver et rent B-hold, der spiller den forestående pokalkamp mod Næstved.

- Vi skal tro på, at vi kan være med i tre turneringer. Vi har et presset program, men vi har også ambitioner om at være med i pokalen. Vi kommer til at møde et hold, der vil være sultne for at vise sig frem, og det skal vi være forberedte på, siger Jess Thorup.

Der var fem ændringer på FCM-holdet mod FCN i forhold til torsdagens Europa League-sejr over polske Legia Warszawa, og nogle af ændringerne skyldtes skadeshensyn.

Både Petter Andersson og Erik Sviatchenko var ukampdygtige på grund af skader.

- Men jeg forventer, at de kan være med igen i næste kamp, siger Jess Thorup.

- Når vi har så mange kampe, som vi har, bliver vi nødt til at tage en kamp ad gangen og se, hvad vi har til rådighed. Jeg kan ikke sætte en finger på den fysiske tilstand i truppen, og vi løber også de meter, der skal til mod FC Nordsjælland, siger Jess Thorup.

Også Jakob Poulsen er sikker på, at energien og fysikken er der til at spille 100 procent med i tre turneringer.

- Rent fysisk virker det som om, at vi ikke har nogle problemer. Det er lige før, at der kommer mere energi efter nederlaget til FCN, for nu skal vi ud og vise, at det ikke kan passe, at vi tabte – især her på hjemmebanen, siger Jakob Poulsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip