FCM's dødboldskonger tromler videre og moser Hobro

21/03/2015

FC Midtjylland er ustoppelige i denne sæson. Både når det gælder hjemmekampe på MCH Arena og dødbolde.

Lørdag var ingen undtagelse, da sæsonens hjemmesejr nummer 12 i lige så mange forsøg blev en realitet med en 3-0-afklapsning af Hobro. Midtjydernes to første mål blev scoret i forbindelse med dødbolde.

Duften af guld på Heden er dermed yderligere forstærket. FC Midtjylland har et forspring på 12 point i Alka Superligaen ned til FC København, der dog har en kamp i baghånden.

Opgøret mod Hobro blev aldrig spændende.

Værterne satte sig tungt på opgøret fra begyndelsen af kampen, og selv om det ikke blev til store chancer, så lå et hjemmemål i luften.

Efter 32 minutter fik FCM et indkast dybt nede på Hobros banehalvdel, og selv om udeholdet formentlig havde forberedt sig på FCM's uhyre farlige dødbolde, hjalp det dem ikke.

Hobros venstre back Jacob Tjørnelund mistimede sit spring og bolden fortsatte ind i feltet, hvor Jim Larsen var trukket med frem fra forsvaret. Han headede bolden hen til en fri Martin Pusic, der koldblodigt dirigerede den videre i mål til 1-0 med hovedet.

To minutter før pausen var den igen gal for Hobro på en FCM-dødbold.

Et frispark fra siden blev i første omgang headet ud af feltet, men her kom Sylvester Igboun stormende frem og hamrede til bolden. Hobro-målmand Jesper Rask kunne ikke holde skuddet, og Jim Larsen var over returbolden, som blev sparket i mål til 2-0.

Nede med to ved pausen var det svært at se, hvordan Hobro skulle komme tilbage i kampen.

Et minut inde i anden halvleg var det umuligt.

Hobro begyndte nemlig halvlegen med at tabe bolden, mens holdet var på vej frem. Et raid op ad banen og et indlæg til superligatopscorer Martin Pusic, og så var stillingen 3-0.

Der faldt ikke flere mål i kampen. Det skyldes blandt andet en kæmpe afbrænder af Hobro-bomber Mads Hvilsom, der var alene med FCM-keeper Johan Dahlin.

Trods nederlaget er Hobro sikker på at holde sin syvendeplads uanset rundens resterende resultater.