FCM's kvinder sejrer nemt i gentagelse af DM-finale

25/01/2014

Sidste sæsons guldvinder i kvindernes håndboldliga, FC Midtjylland, fastholder sin position som tophold i den igangværende sæson.

Lørdag mødte holdet sølvvinderne fra sidste sæson, Team Tvis Holstebro, der forsøger at koble sig på den absolutte topstrid.

Men ligesom i forårets DM-finaler var FC Midtjylland en tand stærkere. Holdet havde ingen problemer med at vinde med 21-16.

Allerede i første halvleg satte midtjyderne tingene på plads med en føring på 15-6, og først i slutningen af kampen reducerede Team Tvis Holstebro, der ligger på fjerdepladsen.

FC Midtjylland har stadig bare tabt en enkelt ligakamp i denne sæson og fører ligaen med 25 point for 14 kampe.

Tidligere lørdag havde Viborg HK for en kort bemærkning spillet sig op på førstepladsen med en sejr på 27-24 ude over Skive efter 12-11-føring ved pausen.

Et af bundholdene Ringkøbing Håndbold fik en sjælden succesoplevelse på hjemmebane. Her lykkedes det at besejre København Håndbold med 28-22.

Ringkøbing satte sig for alvor igennem i anden halvleg, efter en jævnbyrdig første halvleg var sluttet med 12-11 til hjemmeholdet.