FCN-anfører: Vi spillede på Hobros præmisser

Blot to minutter tog det Hobros Anders Egholm at score det enlige mål i FC Nordsjællands 0-1-nederlag på udebane mod Hobro. Og den tidlige scoring ændrede kampen, siger FCN-anfører Martin Vingaard.

- Vi får en forfærdelig start, og den gameplan, vi har lagt, bliver vi nødt til at gå fra. Og så får Hobro lov til at spille på deres præmisser, siger Vingaard og roser de nordjyske værter, der som vanligt arbejdede hårdt.

- I starten af sæsonen handler det om duelspil, fight og vilje, og der er Hobro svære at have med at gøre. Specielt nede omkring deres mål, der lukker de godt ned, siger Martin Vingaard.

FC Nordsjællands cheftræner Ólafur Kristjánsson hæfter sig ved, at hans mandskab havde ændret indstilling efter det klare 0-3-nederlag mod Randers i sidste uge.

- Jeg må rose spillerne for, at indstillingen var bedre. Og så er det selvfølgelig skuffende at stå tilbage uden udbytte fra kampen, når man har forbedret sig, siger han.

Og herfra er der kun en ting at gøre for FCN, mener cheftræneren.

- Vi skal holde snuden i sporet. Vi har spillet to kampe uden at score et mål, og vi har fået nul point i de to kampe, så vi må arbejde endnu hårdere. Det er ikke nu, vi skal slække på kravene. Det er nu, vi skal optimere os, siger Kristjánsson.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip