FCN-boss: Vi har kendt Olafur Kristjansson længe

Det er ikke et helt nyt navn, FC Nordsjælland har ansat som ny cheftræner efter sommerpausen. Olafur Kristjansson og FCN har haft et samarbejde, som har varet i længere tid.

Islændingen, som overtager roret efter Kasper Hjulmand, har blandt andet scoutet for FCN i forbindelse med klubbens Champions League-kampe i 2012, fortæller FCN's bestyrelsesformand Allan K. Pedersen.

- Vi har kendt hinanden i en længere periode, og Olafur var blandt andet en del af vores scouting-setup i forbindelse med vores Champions League-kampe i 2012, siger Allan K. Pedersen til klubbens hjemmeside.

FCN-bossen mener i det hele taget, at islændingen passer godt ind i klubbens filosofi.

- Olafur Kristjansson er en træner, som på mange måder står for det samme, som vi gør i FC Nordsjælland.

- Han har i en mindre klub for relativt få midler formået at skabe store og flotte resultater både nationalt og internationalt via talentudvikling og offensivt, angrebslystent possesion-fodbold.

- Han har således med sit hold vundet både mesterskab og pokaltitel, pointerer Allan K. Pedersen og tilføjer:

- Olafur er passioneret omkring arbejdet med unge talenter og har været bærende i udviklingen af en lang række af de spillere, der i dag optræder på de nationale A- og U-landshold.

- Blandt mange andre fik den nuværende topscorer i den hollandske liga, Alfred Finnbogason, sit gennembrud under Olafur i Breidablik.

- Det er en træner, vi længe har følt, ville passe perfekt ind i den måde, vi ønsker at udvikle FC Nordsjællands spil og spillere, og jeg ser meget frem til at indlede samarbejdet efter sommerferien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip