FCN-ejer er uenig i dom: En lettelse at det er overstået

FC Nordsjællands klubejer Allan K. Pedersen er uenig i Højesterets afgørelse, som betyder, at han skal betale 10 millioner kroner plus renter for at have solgt klubben for billigt til sig selv i 2008.

Men frem for alt, er Allan K. Pedersen lettet over, at dommen ikke får indflydelse på driften af FC Nordsjælland, som ikke vil mærke noget til afgørelsen.

- Jeg er lettet over, at det langt om længe er overstået. Jeg er også glad for, at boet ikke fik nogen som helst form for medhold i, at handlen skulle gå tilbage, og de skulle kunne sælge klubben.

- Jeg er ærgerlig over, at der skal betales flere penge, for det, mener jeg, er en forkert afgørelse. Det er påvirket af, at der er gået så mange år, siger Allan K. Pedersen.

Han solgte i 2008 FCN for en halv million kroner til sig selv. Det var for lidt, mente landsretten, som i 2013 fastslog, at Allan K. Pedersen skulle af med yderligere 2,5 millioner kroner.

Men det viser sig nu også at være for lidt, hvilket Allan K. Pedersen er helt uenig i.

- Det er ærgerligt, at vi har et retssystem i Danmark, hvor tingene kan trække så lang tid ud, for så bliver det et udvasket billede, som nogle dommere og andre skal kigge på efter så mange år.

- Der er jo mange ting, der har ændret sig. Det er ikke noget, jeg kan anbefale, siger Allan K. Pedersen.

Konkursboet har allerede fået tre millioner kroner, så Allan K. Pedersen skal - sammen Bente Pedersen og advokat Michael Vinther - betale yderligere syv millioner kroner.

Dertil kommer renter og sagsomkostninger.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip