FCN-helt: Havde solgt den for et point

FC Nordsjælland slog lørdag aften mestrene fra AaB med 2-1 i Aalborg. Et sted, hvor udeholdene ellers ikke fik mange point med hjem sidste sæson.

Men det lykkedes altså for FC Nordsjælland, og derfor var udeholdets matchvinder, Kristian Lindberg, også lykkelig for de tre point, som betyder, at Farum-klubben nu topper Superligaen.

- Vi vidste, at det var et utroligt svært sted. Hvis vi kunne have købt den for et enkelt point inden kampen, havde vi nok gjort det, siger Kristian Lindberg.

FC Nordsjælland har efter fire kampe hentet ni point, og nordsjællænderne har dermed fået en markant bedre start end sidste års katastrofale sæsonstart.

- Vi kigger ikke så meget på tabellen, men vi har talt meget om at få en god start. Det er utroligt dejligt at ligge nummer et, men vi har også spillet en kamp mere end stort set resten af ligaen, siger angriberen.

Det var ellers AaB, der åbnede opgøret i Nordjylland klart bedst, og hjemmeholdet kom da også foran i første halvleg på mål af Nicklas Helenius. Alligevel fik FC Nordsjælland vendt kampen til egen fordel.

- Vi snakkede meget om, at vi bare skulle lave en kasse efter pausen, som ville åbne kampen igen. Vi kom ud efter pausen og lagde et utroligt godt pres. I første halvleg var det ikke godt, siger Kristian Lindberg.

FC Nordsjælland skal i næste spillerunde igen en tur til Nordjylland. Denne gang venter oprykkerne fra Hobro.

/ritzau/

 

Dagens Gossip