FCN-målscorer: Vi bliver ved med at tro på det

Søndag præsterede FC Nordsjælland endnu et comeback, da holdet fik vendt en tidlig Silkeborg-føring til sejr med to scoringer i 2. halvleg. Den sidste stod unge Uffe Bech for, da han kort før tid sikrede alle tre point til gæsterne fra Nordsjælland.

Kantspilleren fortalte efter udebanesejren over Silkeborg, at holdet ikke gik i panik i pausen trods en tidlig Silkeborg-scoring. I stedet blev gæsterne ved med at spille efter den lagte taktik:

- I vores andre sejre har vi vist, at vi formår at komme tilbage i kampene, selvom vi er bagud. Så i pausen snakkede vi om, at vi bare skulle blive ved med at presse på. Det giver så nogle chancer, som vi heldigvis scorer på, siger 21-årige Uffe Bech.

Modsat sine holdkammerater i FC Nordsjælland, så havde Uffe Bech ikke kampfri i sidste uge, hvor han spillede fuld tid i begge U21-landskampe. Dér viste den tidligere Lyngby-spiller god form med blandt andet et mål:

- Jeg føler mig i rigtig god form for tiden. Det er selvfølgelig rart at være helt oppe i gear efter sådanne landskampe, men generelt tror jeg ikke, at pausen til de andre spillere betyder noget, lyder det fra Uffe Bech.

Udover Uffe Bech kom også Kasper Lorentzen på måltavlen i sejren mod Silkeborg, da han kort efter pausen stangede et indlæg fra Joshua John i nettet.

Det er første gang i mere end halvandet år, at Lorentzen får scoret, hvilket naturligvis glædede den offensive spiller:

- Jeg kan sige, at det var lige meget, hvem der scorede. Men det betyder jo noget for mig. Det var pisse fedt at score i dag, siger Kasper Lorentzen, der har været ramt af skader de seneste sæsoner.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip