FCN og Esbjerg deler point i chancefattig mandagskamp

11/04/2016 22:56

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Både FC Nordsjælland og Esbjerg roder rundt i Alka Superligaens nederste fjerdedel. Og det faktum er der ikke ændret på efter de to holds småkedelige mandagskamp, der sluttede 0-0 på Farum Park.

Gæsterne vil givetvis være bedst tilfredse med resultatet, fordi de i det store hele lykkedes med deres taktik og holdt målet rent for fjerde gang i seks kampe i dette forår.

Ud over en pæn mulighed til Tobias Mikkelsen før pausen og et par gode initiativer af Emre Mor så man ikke meget til hjemmeholdets offensiv, der savnede fantasi og vildskab.

Esbjerg-træner Jonas Dal havde på forhånd udtryk respekt for FC Nordsjællands styrke på eget kunstgræs. Og han havde tydeligvis forberedt sine spillere grundigt på opgaven.

Med aggressiv boldjagt og god organisation på holdet formåede esbjergenserne at begrænse FC Nordsjællands pasningsspil til ufarlige steder på banen. Det var stærkt medvirkende til, at det blev en mandagskamp, der var fattig på chancer.

Tættest på scoring var Esbjergs Lasse Rise 17 minutter før tid, da han fra venstre side af straffesparksfeltet forsøgte at dreje bolden over i det lange hjørne, men måtte se forsøget prelle af på stolpen.

Kampen åbnede lidt op i slutfasen, hvor de to hold fik mere plads at spille på. Det lykkedes dog aldrig at slå hul på målscoringen i en kamp, som der næppe er mange, der vil huske ret længe.

Meget passende betyder den målløse forestilling også, at ingen af de to hold rykker sig i tabellen, hvor de fortsat er henholdsvis nummer 9 og 11.

Resultatet betyder dog, at bundproppen Hobros afstand op til redning nu er vokset til 15 point.

FC Nordsjælland møder netop Hobro fredag aften. Esbjerg får næste mandag besøg af FC Midtjylland.

/ritzau/