FCN-profil: Vi kan slå FCK ud af pokalen

FC Nordsjælland-spilleren Søren Christensen har ikke fået meget spilletid i efteråret på grund af en skade, men han kan nu se frem til hård modstand i pokalsemifinalen i foråret.

FCN ramlede ind i FC København i DBU Pokalen, og det kunne ikke blive meget værre, fortæller Søren Christensen til klubbens hjemmeside.

- Det er uden tvivl den sværeste lodtrækning, vi kunne få, men hvis man vil vinde pokalen, og det vil vi, så skal man kunne slå alle hold.

- Vi har enorm respekt for FCK, det er et godt hold, men jeg ved også, at hvis vi forsætter vores opadgående formkurve i foråret, så kan vi godt slå dem. Vi har før vist, at vi med vores spil kan gøre det mod dem, siger Søren Christensen.

Den første semifinalekamp skal spilles i Parken, mens FCN har hjemmebane til den afgørende returkamp.

- Det er positivt, at vi slutter hjemme i Farum Park, hvor vi meget sjældent går fra banen uden at score eller have vundet kampen.

- Vi skal have et godt udgangspunkt i Parken, og så skal vi have fyldt stadion på hjemmebane til den sidste kamp, så vi alle igen kan få en stor oplevelse i pokalfinalen, fastslår Søren Christensen.

Semifinalerne er programsat til at blive spillet 26.-27. marts med returkamp 9.-10 april. Pokalfinalen spilles i Parken torsdag 15. maj - dagen før Store Bededag.

FCN er dansk pokalmester i både 2010 og 2011, og i den periode satte FCN også en enestående klubrekord med 17 pokalkampe i træk uden nederlag, inden det gik galt i kvartfinalen året efter.

I den anden semifinale skal vinderen af det udsatte kvartfinaleopgør mellem AC Horsens og Vejle møde vinderen af opgøret mellem AGF og AaB.

/ritzau/

 

Dagens Gossip