FCN-profil: Vi skal have arbejdshandskerne frem nu

FC Nordsjælland led fredag aften sit tredje Superliga-nederlag på stribe, da det ude mod rækkens førsteplads FC Midtjylland blev til 0-2 på to mål af Pione Sisto.

Farum-klubben kom ellers fint ind i kampen efter en lidt skrantende start, og havde blandt andet et stolpeskud ved Uffe Bech.

Filmen knækkede dog, da Mario Ticinovic modtog et rødt kort for sin nødbremse af en FC Midtjylland-spiller i frit løb mod mål.

Martin Vingaard mente efter kampen, at man skulle dele kampen op i to dele.

- Det var to kampe i én. Da vi var fuldtallige, var vi meget fint med, og vi gjorde FC Midtjylland ufarlige. Da udvisningen faldt, blev vores kamp smadret, og vi kunne ikke stå imod deres pres, siger en ærgerlig Martin Vingaard.

Midtbaneprofilen erkender, at nordsjællænderne er inde i en pointkrise med tre nederlag på stribe og kun et point i de seneste fire kampe. Troen og selvtilliden skal tilbage i spillet, og så skal der sluttes godt af i efteråret.

- Vi skal have vasket tavlen ren, og vi havde håbet det kunne ske i dag, men det lykkedes desværre ikke. Nu skal vi have fundet arbejdshandskerne frem, og så bliver vi klar til FC København på hjemmebane i næste runde. Det er vigtigt, mener Martin Vingaard.

Cheftræner i FC Nordsjælland, Ólafur Kristjánsson, mente efter kampen, at det hurtige mål efter udvisningen knækkede sine spillere.

- Vi fik en udvisning og et mål lige i hovedet bagefter, og så var det svært. Vi satsede efterfølgende på en dødbold eller kontramulighed, men da 0-2-målet faldt, var det slut, siger Ólafur Kristjánsson og tilføjer om det røde kort:

- Udvisningen var god nok, da han var bagerste mand. Det var ærgerligt, og nu skal vi hjem og kigge på, hvorfor situationen opstod, slutter han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip