FCN-spillere jubler efter sejr over Superligaens etter

På hjemmebane kunne FC Nordsjælland både fejre en 2-1-sejr over Superligaens nuværende tophold, FC Midtjylland, og det er noget, der sender selvtillid ind i de sjællandske spillere, som ellers har haft en katastrofal start på sæsonen.

- Det var en vigtig sejr. Vi kravler lidt over stregen og har gang i en god stime for tiden, så det skal vi holde fast i.

- Det giver selvfølgelig også en masse selvtillid, når vi tager point fra dem, der ligger nummer et. Vi kan vinde over alle hold, men det kræver hårdt arbejde, siger Patrick Mtiliga, der lagde op til begge FC Nordsjællands mål.

Med sejren rykker holdet op over nedrykningsstregen, og nordsjællændernes træge superligastart er nu vendt til 10 point i de seneste fire kampe.

- Sejren i dag betyder alt. Det er næsten optimalt, synes jeg.

- Det er etmåls-sejre, vi har taget, så der er slidt for det, og vi har nu indset, at det er den eneste vej frem. Det er stenhårdt arbejde, når det er så tæt i Superligaen, siger keeper Martin Hansen.

Han havde fået sin sag for, men kunne glæde sig over pragtredninger på vigtige tidspunkter af kampen.

- Der var masser at lave. FC Midtjylland er gode til at producere chancer, og det gjorde de igen i dag, så jeg havde masser at se til. Men jeg er mest glad for, at vi vandt. Om jeg havde redninger eller ej, betyder ikke det store for mig, bare vi vinder.

- Jeg er ligeglad med, hvem vi tager pointene fra, men det er måske meget godt at få FC Midtjylland lidt ned på jorden igen, siger FCN-målmanden.

Det var først i kampens døende minutter, at indskiftede Oliver Thychosen kunne banke bolden i målet bag Jonas Lössl.

Allerede onsdag skal holdet på den igen, når der spilles ottendedelsfinale i pokalturneringen. Her hedder modstanderne igen FC Midtjylland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip